3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe ciasto arbuz. Smakuje i wygląda obłędnie, a zrobisz je bez trudu. Polecamy przepis na ciasto z kremem i galaretką z arbuza

Ciasto arbuz - Krok 1.

Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go najpierw rozmroź i dokładnie odciśnij z nadmiaru wody za pomocą papierowego ręcznika. Możesz go także chwilę poddusić na patelni, by woda odparowała. Świeże liście szpinaku wystarczy zmiksować.

Zobacz również

Wypadek śmiertelny w Pyskowicach - kierowca nie dostosował się do warunków na drodze

Wypadek śmiertelny w Pyskowicach - kierowca nie dostosował się do warunków na drodze

Most Karola w Pradze żyje przez całą dobę. Odwiedzają go tłumy turystów (wideo)

Most Karola w Pradze żyje przez całą dobę. Odwiedzają go tłumy turystów (wideo)

Polecamy

Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory

Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory

Taki omlet to rarytas! Zyskasz energię na początek dnia

Taki omlet to rarytas! Zyskasz energię na początek dnia

Uwaga na ten pieprz! Jest wycofywany ze sklepów, bo zawiera pochodne ropy naftowej

Uwaga na ten pieprz! Jest wycofywany ze sklepów, bo zawiera pochodne ropy naftowej