3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe ciasto arbuz. Smakuje i wygląda obłędnie, a zrobisz je bez trudu. Polecamy przepis na ciasto z kremem i galaretką z arbuza

Ciasto arbuz - Krok 1.

Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go najpierw rozmroź i dokładnie odciśnij z nadmiaru wody za pomocą papierowego ręcznika. Możesz go także chwilę poddusić na patelni, by woda odparowała. Świeże liście szpinaku wystarczy zmiksować.

Zobacz również

Tragiczny wypadek koło Ostródy. 19-latek zginął na miejscu

Tragiczny wypadek koło Ostródy. 19-latek zginął na miejscu

Poznaj kandydatów na Prezydenta Konina oraz burmistrzów i wójtów w powiecie konińskim

NOWE
Poznaj kandydatów na Prezydenta Konina oraz burmistrzów i wójtów w powiecie konińskim

Polecamy

Angielskie hot cross buns rozpływają się w ustach. Poznaj wypiek z krzyżykiem

Angielskie hot cross buns rozpływają się w ustach. Poznaj wypiek z krzyżykiem

Galaretki drobiowe w kształcie jajek. Hit na Wielkanoc

Galaretki drobiowe w kształcie jajek. Hit na Wielkanoc

Babka gotowana. Najprostszy przepis na puszyste ciasto, które zawsze wychodzi

Babka gotowana. Najprostszy przepis na puszyste ciasto, które zawsze wychodzi