4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Utrzyj żółtka z cukrem na jasną masę. Dodaj szklankę kwaśnej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka amoniaczki to słodkie wspomnienie dzieciństwa. Przepis na tradycyjne ciasteczka na Dzień Babci i Dzień Dziadka

Ciastka amoniaczki. Krok 2

Utrzyj żółtka z cukrem na jasną masę. Dodaj szklankę kwaśnej śmietany.

Zobacz również

Majówka w Golubiu-Dobrzyniu i okolicach. Zamek i Ośrodek Chopinowski zapraszają

Majówka w Golubiu-Dobrzyniu i okolicach. Zamek i Ośrodek Chopinowski zapraszają

Susza zjada polską marchew. Produkcja o 30 procent w dół, rośnie za to import

Susza zjada polską marchew. Produkcja o 30 procent w dół, rośnie za to import

Polecamy

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Zapiekanka z resztek wędlin. Przepis na poświąteczny obiad

Zapiekanka z resztek wędlin. Przepis na poświąteczny obiad