3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczne risotto z cukinią i boczkiem. Przepis na pyszny obiad do przygotowania w 30 minut. Danie jest bardzo sycące i smaczne

Risotto z boczkiem i cukinią. Krok 1

Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Przygotuj także cukinię — umyj ją i pokrój w małe kawałki. Jeśli cukinia jest młoda, to nie musisz jej obierać. Podsmaż boczek na suchej patelni. Jak wytopi się z niego tłuszcz, to dodaj cebulę, a po chwili cukinię. Podsmażaj kilka minut, aż cukinia zmięknie.

Zobacz również

Jared Leto i 30 Seconds To Mars wystąpią 9 maja w krakowskiej Tauron Arenie [WIDEO]

NOWE
Jared Leto i 30 Seconds To Mars wystąpią 9 maja w krakowskiej Tauron Arenie [WIDEO]

W Starachowicach naukowo dyskutowano o autyzmie wśród dzieci [ZDJĘCIA]

NOWE
W Starachowicach naukowo dyskutowano o autyzmie wśród dzieci [ZDJĘCIA]

Polecamy

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Ten napój dodaje wigoru. Jest zdrowszy niż kawa i smakuje obłędnie

Ten napój dodaje wigoru. Jest zdrowszy niż kawa i smakuje obłędnie