4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Odstaw masę do ostygnięcia. Pokrusz herbatniki na kawałki
fot. Katarzyna Puczyńska

Blok czekoladowy, czyli rarytas z czasów PRL. Hitowy przepis na deser z mleka w proszku i kakao. Jak zrobić blok kryzysowy?

Blok czekoladowy. Krok 2

Odstaw masę do ostygnięcia. Pokrusz herbatniki na kawałki

Zobacz również

Rekordowy przetarg w Radomiu. Do miasta trafi 20 autobusów elektrycznych

Rekordowy przetarg w Radomiu. Do miasta trafi 20 autobusów elektrycznych

Zupełny zakaz wędkowania w Majówkę. Jest za mało wody. "To strzał w kolano wędkarzy"

Zupełny zakaz wędkowania w Majówkę. Jest za mało wody. "To strzał w kolano wędkarzy"

Polecamy

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!