5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Cebulę drobno posiekaj, podsmaż na patelni na oleju. Dodaj...
fot. pixabay.com

Niezawodny przepis na bigos z kiszonej kapusty. Jeden składnik zapewnia wyjątkowy smak. Rodzina będzie się nim zajadać

Bigos z kapusty kiszonej. Krok 3

Cebulę drobno posiekaj, podsmaż na patelni na oleju. Dodaj mięso i kiełbasę i podsmaż do zrumienienia.

Zobacz również

Jubileusz Chóru Akademickiego Politechniki Świętokrzyskiej [ZDJĘCIA]

NOWE
Jubileusz Chóru Akademickiego Politechniki Świętokrzyskiej [ZDJĘCIA]

W pow. toruńskim kierowca opla uderzył w przydrożne drzewo. Trafił do szpitala

W pow. toruńskim kierowca opla uderzył w przydrożne drzewo. Trafił do szpitala

Polecamy

Pomysł na sałatkę z awokado. Sprawdź przepis na lekki przysmak

Pomysł na sałatkę z awokado. Sprawdź przepis na lekki przysmak

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Zapiekanka z resztek wędlin. Przepis na poświąteczny obiad

Zapiekanka z resztek wędlin. Przepis na poświąteczny obiad