3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie bigosu zacznij od odciśnięcia kapusty...
fot. pixabay.com

Niezawodny przepis na bigos z kiszonej kapusty. Jeden składnik zapewnia wyjątkowy smak. Rodzina będzie się nim zajadać

Bigos z kapusty kiszonej. Krok 1

Przygotowanie bigosu zacznij od odciśnięcia kapusty kiszonej. Jeśli jest bardzo kwaśna, możesz ją dodatkowo przepłukać. Następnie zalej kapustę wodą i gotuj na wolnym ogniu przez 45 min.

Zobacz również

 48. Opolskie Konfrontacje Teatralne. Znamy datę i program

 48. Opolskie Konfrontacje Teatralne. Znamy datę i program

Rzepiary znów buszują na polach. Zobacz najlepsze memy o sesjach w rzepaku

Rzepiary znów buszują na polach. Zobacz najlepsze memy o sesjach w rzepaku

Polecamy

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto

Ekspresowe placki z serka homogenizowanego. Pyszne i szybkie śniadanie

Ekspresowe placki z serka homogenizowanego. Pyszne i szybkie śniadanie

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu