1 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ilu kucharzy – tyle bigosów. Jednak podczas debaty...
fot. Arfo/Getty Images

Bigos noworoczny na szczęście. Takie ma składniki według kanonu polskiego bigosu

Ilu kucharzy – tyle bigosów. Jednak podczas debaty kulinarnej w 2007 r we Wrocławiu Narodowa Kapituła Smaku, złożona z kilkudziesięciu ekspertów kulinarnych, określiła kanon tradycyjnego polskiego bigosu. Jakie są to składniki i jak przyrządzić taki bigos? Sprawdźcie w naszej galerii.

Zobacz również

Portret patrona patrolowca OPV SG-301 przekazany Morskiemu Oddziałowi Straży Graniczn

Portret patrona patrolowca OPV SG-301 przekazany Morskiemu Oddziałowi Straży Graniczn

Tak dopingowali kibice drużynę Rakowa Częstochowa podczas meczu z Górnikiem Zabrze

Tak dopingowali kibice drużynę Rakowa Częstochowa podczas meczu z Górnikiem Zabrze

Polecamy

Dzięki tej marynacie mięso nie będzie suche. Zrobisz ją w 5 minut!

Dzięki tej marynacie mięso nie będzie suche. Zrobisz ją w 5 minut!

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

Dzięki marynacie wychodzą doskonałe. Zawsze piekę udka w ten sposób

Dzięki marynacie wychodzą doskonałe. Zawsze piekę udka w ten sposób