2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Debiutancka książka Olii Hercules „Mamuszka” otrzymała...
fot. materiały prasowe wydawnictwo Buchmann

Bezy z makaronem i bułki czosnkowe. Olia Hercules gotuje dla Ukrainy i poleca przepisy

Olia Hercules promuje kuchnię ukraińską na świecie

Debiutancka książka Olii Hercules „Mamuszka” otrzymała nagrodę w kategorii Wschodząca Gwiazda Kulinariów tygodnika „The Observer”. W publikacji łączyła wpływy kulinarne między innymi z Gruzji i Polski.

Zobacz również

Włoski klub z Polakami w składzie prowadzi w finale o tytuł mistrzowski!

Włoski klub z Polakami w składzie prowadzi w finale o tytuł mistrzowski!

Falubaz Zielona Góra rozbił Stal Rzeszów w meczu sparingowym

Falubaz Zielona Góra rozbił Stal Rzeszów w meczu sparingowym

Polecamy

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

Lody kawowe tylko z 4 składników! Smakują jak z najlepszej lodziarni

Lody kawowe tylko z 4 składników! Smakują jak z najlepszej lodziarni

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!