1 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Barszcz biały to lekko kwaśna zupa, doprawiona śmietanką,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najsmaczniejsza zupa na Wielkanoc. Wypróbuj przepis mojej babci na domowy barszcz biały. Tajemnica smaku tkwi w jednym szczególe

Biały barszcz

Barszcz biały to lekko kwaśna zupa, doprawiona śmietanką, majerankiem i czosnkiem. Pysznie smakuje podana z białą kiełbasą i jakiem ugotowanym na twardo.

Zobacz również

Materiał informacyjny

NOWE
W maju czekają nas aż dwa długie weekendy!

22 kwietnia obserwuj nocne niebo. Zobaczysz coś niesamowitego!

NOWE
22 kwietnia obserwuj nocne niebo. Zobaczysz coś niesamowitego!

Polecamy

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu